Spojte se s námi


Různé

Nová pravidla hry! V Survivoru nezůstal kámen na kameni. Reality show opustila policistka Kristina

První kmenová rada po sloučení přinesla nejen spoustu zajímavých názorů a postřehů, ale také musel soutěž jeden z nich opustit. Díky novým pravidlům hry se ale dotyčný vyřazený nemusel vůbec dostat do duelu.

Publikováno

dne

První kmenová rada po sloučení přinesla nejen spoustu zajímavých názorů a postřehů, ale také musel soutěž jeden z nich opustit. Díky novým pravidlům hry se ale dotyčný vyřazený nemusel vůbec dostat do duelu.

Nový kmen Taínos bojoval o první imunitu

Ještě před samotným soubojem o imunitu Ondra prozradil, že se zcela mění pravidla na kmenové radě. Vyřazený hráč bude zkoušet svůj osud tím, že si vybere z devíti nádob. V šesti z nich je krev, která znamená konec, ve třech z nich najdou vodu, která znamená, že si hráč může někoho vyhrát do duelu a ještě se pokusit zůstat ve hře.

Soutěž o individuální imunitu byla velmi jednoduchá. Hráči se museli udržet na vratké tyči nad vodou. Hra to byla především o tom, kdo bude mít nejlepší výchozí pozici a udrží se nad vodou co nejdéle. Individuální imunitu nakonec získala Yenifer, která měla asi největší terč na zádech.

Debaty o tom, kdo půjde z kola ven jako první po sloučení, nebraly konce. Večer moderátor všechny přivítal, Yeni se usadila uprostřed a byla hrdá na to, že první imunitu získala právě ona. Ztratila však rozhodovací právo na to, aby někoho poslal do duelu.

Tomáš obrečel odchod spojenkyně Kristiny

Kmenová rada byla znovu překvapivá. Diváci a samotní hráči se dočkali zajímavého hlasování, ve kterém po osmi hlasech byla remíza. Bandurko i Kristina získali po čtyřech hlasech. S tím, že Bandurko a Tomáš nemohli hlasovat, tak zbýval jediný rozhodující.

Členové kmene Taínos nakonec rozhodli o tom, že první, kdo si vyzkouší rozbít nádobu, bude právě policistka. Bandurko, Tomáš ani Marty, kteří seděli kolem ní, nechápavě kroutili hlavou. Yeni na sebe upozornila tím, že se Tomáše zeptala, jestli o tom skutečně nevěděl.

Je tak jasné, že všichni rozehráli svou hru, a nikdo se nemůže spolehnout na nikoho. Kristina se sice na začátku svého osudu smála, po chvíli ale bylo jasné, že v nádobě se skrývá červená tekutina. Její účast v Survivoru tak byla u konce a nechyběl ani pláč.

Nejen Kristina, ale také Tomáš nedokázal udržet emoce na uzdě a rozplakal se. Yeni vedle něj se ho snažila utěšit, Tomáš ale moc dobře ví, jaký osud ho čeká na příští kmenové radě. Kristina přiznala, že čekala vyloučení. Během svého rozloučení Tomáše objala, stejně tak i Mártyho, kterému ještě něco šeptala do ucha. Třeba se o to se svými spojenci podělí…

Zdroj: TV Nova, Redakce

Oblíbené