Spojte se s námi


Reality show

Reakce veřejnosti na Survivor: Fanoušky mrzí vypadnutí Bandurka, nechápou uvažování Piráta a Tomáše

Úterní díl Survivoru zanechal u fanoušků velmi silný dojem. Nakonec ze soutěže vypadl Bandurko, jenž v pokročilé fázi předváděl poměrně dobré taktické manévry. Doplatil však na špatný výběr svých aliančních spoluhráčů.

Publikováno

dne

Úterní díl Survivoru zanechal u fanoušků velmi silný dojem. Nakonec ze soutěže vypadl Bandurko, jenž v pokročilé fázi předváděl poměrně dobré taktické manévry. Doplatil však na špatný výběr svých aliančních spoluhráčů.

Fanoušci jsou z výsledku úterní kmenové rady zklamaní. Alespoň tak to vyplývá z komentářů, jež přidávají pod příspěvky oficiální stránky Survivoru. Za poslední dny dokázal Bandurko posbírat slušnou řádku sympatií.

Lidé mu v komentářích vyjadřují podporu. Toho si nemohl nevšimnou sám Bandurko, jenž záhy přispěchal s poděkováním. „Poslouchejte lidi. Pročítám ty a komentáře a vy jste vážně SVĚTOVÍ! Děkuji moc za tu lásku, kterou od vás dostávám,“ neskrýval Bandurko potěšení nad reakcemi.

Stejně potěšení už ale určitě nebudou Pirát s Tomášem, jelikož jejich taktickou hru diváci doslova sepsuli. „Pirát s Kuželem – nejblbější duo ever,“ uvádí například uživatel didina.1212. „Jinak Los Pistoleros ze sebe udělalo Los De*ilos,“ přidává se paja1986.

„Tomášův a Pirátův smutný pohled, když si uvědomili, že jsou 2 proti 3 mě neomrzí ještě hodně dlouho,“ sdílel pak jirkap_.

Jinak ale v komentářích převládají pozitivní reakce na taktickou hru Bandurka, jenž se v posledních dílech rozehrál ve velkém stylu. I nyní měl správný odhad a pokud by jej Pirát s Tomášem poslechli, pravděpodobně by odešel domů Mikýř.

„Z počátku jsem Bandurka nemusel. Ale postupem času ukázal, že jeho inteligence a sociální hra je na úplně jiné úrovni než u ostatních. Škoda, že Pirát s kuželem se nedrželi jeho plánu. Jinak samozřejmě #teammikyr,“ vysekl poklonu kuba_haman.

Lidé následně také chválili skvělý taktický tah aliančních partnerů Nikoly, Mikýře a Martina Careva. Ti využili dvě imunity a ochránili se proti čtyřem hlasům, jelikož Bandurko na kmenové radě využil také extra hlas.

Zdroje: Instagram, Redakce, TV Nova

Oblíbené