Spojte se s námi


Reality show

V Survivoru skončil horký adept na vítěze. Pirát litoval, že začal hrát pozdě. Se svou hrou je ale spokojený s výjimkou posledního dne

Dalším vypadnuvším v reality show Survivor je Samuel Krištofič alias Pirát. Svou hru, jak sám přiznal, začal modelovat příliš pozdě. Navíc byl první na seznamu baviče Mikýře, kterého před několika dny zradil a chtěl ho poslat domů. Kdo se směje naposled…

Publikováno

dne

Dalším vypadnuvším v reality show Survivor je Samuel Krištofič alias Pirát. Svou hru, jak sám přiznal, začal modelovat příliš pozdě. Navíc byl první na seznamu baviče Mikýře, kterého před několika dny zradil a chtěl ho poslat domů. Kdo se směje naposled…

Zbývají už jen čtyři hráči

Do nejlepší čtveřice se probojovala Nikola jako jediná žena, zůstává také Martin, Mikýř a Tomáš, který měl alianci právě s Pirátem a také Bandurkem, který vypadl před ním. Je vidět, že Mikýř má kolem sebe silné hráče, kterým může důvěřovat, a také Nikola cítí, že se připojila ke správným hráčům.

Pirát podle svých slov doplatil na to, že svou hru začal hrát příliš pozdě. Svých činů ale rozhodně nelituje a jako další porotce může rozhodnout o tom, kdo se stane absolutním vítězem. Rozhodnou poslední dny na ostrově, konec se kvapem blíží. Kdo se dostane do finálové trojky, je otázkou.

„Možná jsme udělali chybu, že jsme toho na ostrově neudělali víc a nezačali hrát dřív. Jsem spokojený, jak jsem hrál, až na poslední den. To mě mrzí a asi mě to stálo i ten život,“ uvedl Pirát ve své závěrečné řeči, čímž poukazoval na to, že málo komunikoval s Nikolou a nesnažil se ji přesvědčovat, aby hlasovala s ním proti někomu z druhé party.

Už neplatí žádné imunity ani výhody

Do finálové pětky mohli hráči využít výhody, které našli po ostrově. Nyní už je nezachrání žádná skrytá imunita, nemohou použít extra hlas nebo někomu hlas sebrat. Finálová čtyřka teď hraje hru, která může rozhodnout o tom, komu dají porotci svůj hlas.

Bude další na řadě Tomáš, který zůstal jako poslední ze své aliance, nebo se mu během několika dní podaří přesvědčit Nikola nebo Martina, aby se k němu připojili a společnými silami vyřadili dalšího favorita na vítěze Mikýře?

Ten se podle některých názoru fanoušků pouze baví tím, že je na ostrově, ale pokud to tak je, tak mu strategie vychází perfektně. Během kmenových rad dokáže své názory popsat tak, že se člověk zasměje, zároveň na ostatní hráče působí jako silný hráč, kterého je potřeba se zbavit.

Nikola dokazuje, že drsnou reality show může vyhrát i žena. Ve skupině s dalšími třemi muži to ale bude mít skutečně těžké. Jakou strategii si vybere? Příští týden diváci poznají absolutního vítěze Survivoru, kterého zvolí posledních několik vyřazených hráčů. I ti bedlivě sledují hru a jejich rozhodnutí zamíchá s osudem jednoho z přežívších.

Zdroj: TV Nova, Redakce

Oblíbené