Spojte se s námi


Reality show

Situace nemusela být tak beznadějná, jak se mohlo zdát. Pirát s Tomášem ale na výhru zcela rezignovali

Ve středečním díle ostrov opustil Pirát, jenž se tak stal dalším porotcem, který rozhodne o celkovém vítězi. Nutno podotknout, že se s Tomášem nenacházel zrovna v lichotivé pozici, na úspěch ale oba soutěžící v posledním dni totálně rezignovali.

Publikováno

dne

Ve středečním díle ostrov opustil Pirát, jenž se tak stal dalším porotcem, který rozhodne o celkovém vítězi. Nutno podotknout, že se s Tomášem nenacházel zrovna v lichotivé pozici, na úspěch ale oba soutěžící v posledním dni totálně rezignovali.

Středeční díl Survivoru byl, na rozdíl od úterní epizody, poměrně oddychový a bez dramat. Od začátku bylo zřejmé, že vypadne někdo z dvojice Pirát – Tomáš a oba hráči tuto roli bez jakéhokoli vzdoru přijali.

Možná oba hráče zlomilo vyřazení jejich spojence Bandurka, kdy si mysleli, že mají situaci pod kontrolou, nicméně je druhá aliance přelstila. Tudíž se záhy dostali do početní nevýhody.

Pirát s Tomášem se o záchranu ani nepokusili

Praví fanoušci Survivoru by si pomysleli, že se oba pokusí zlákat někoho z druhého kmene na svou stranu a otočit výhodu na svou stranu, ale k překvapení všech se tak nestalo. Hráči se smířili se svou rolí a spíše čekali na zázrak.

Situace ale nebyla tak beznadějná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Mikýře s Nikolou a Martinem Carevem spojila především poslední odměna, nejedná se tak o žádnou dlouhodobou alianci. Navíc i Martin Carev se před nedávnem vyjadřoval v tom smyslu, že by rád viděl Mikýře mezi porotci.

Martin Carev je zároveň zatím nejméně výraznou postavou Survivoru, tudíž ví, že pokud chce pomýšlet na celkové vítězství, musí udělat tah, který razantně změní dosavadní průběh hry. A to by hlasování proti Mikýřovi rozhodně mohlo být.

Na druhou stranu Nikola to má také velice dobře rozehrané. V sociální hře je skvělá, v alianci má rovněž své pevné místo. Sama se na kameru vyjádřila, že sice neuvažuje o tom, že by hlasovala s Pirátem a Tomášem, nicméně si k nim ani cestu nezavřela. Pokud by tak oba hráči přišli s lákavou nabídkou, o změně spojenectví by přemýšlela.

Jedinou uzavřenou kapitolou byl Mikýř, jenž hraje hru z velké části srdcem, a tak by jeho opětovné spojenectví s Pirátem nepřicházelo v úvahu.

Kmenová rada proběhla dle očekávání

Pirát s Tomášem tak udělali další chybu a ostatní soutěžící začali proti Mikýřovi otevřeně přemlouvat na kmenové radě. To už bylo příliš pozdě a jejich naléhání působilo spíše úsměvně. Vše se tak seběhlo dle předpokladů a ostrov opustil Pirát.

Zdroje: TV Nova, Redakce

Oblíbené