Spojte se s námi


Filmy a seriály

Daniel Craig se vrátí v roli detektiva Blanca. Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery bude mít premiéru příští rok

První díl mysteriózní krimi komedie Na nože (Knives Out) vyšel v roce 2018. Před kamerou se tenkrát sešlo povedené herecké obsazení. Nejinak tomu bylo i u druhého dílu. Na co se můžeme těšit v tom třetím?

Publikováno

dne

První díl mysteriózní krimi komedie Na nože (Knives Out) vyšel v roce 2018. Před kamerou se tenkrát sešlo povedené herecké obsazení. Nejinak tomu bylo i u druhého dílu. Na co se můžeme těšit v tom třetím?

Benoit Blanc: Svérázný detektiv

Když do kin v roce 2018 vstoupil snímek Na Nože, ve kterém Daniel Craig, v té době stále ještě úřadující James Bond, ztvárnil svérázného detektiva, málokdo tušil co od filmu čekat. 

Hvězdné herecké obsazení

Kromě Daniel Craiga se ve filmu objevila také Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Christopher Plummer a Ana de Armas. Ústředním motivem filmu je vyšetřování záhadné smrti autora tajemných detektivních příběhů. Film Na nože je povedenou satirickou krimi komedií a na ČSFD má hodnocení přesahující 80 %.

Na nože: Glass Onion

Protože snímek Na nože měl u diváků ohromný úspěch, rozhodl se Rian Johnson, autor scénáře i režisér, natočit pokračování Na nože: Glass Onion. V tom se opět vrátil Daniel Craig coby detektiv Benoit Blanc, ale společnost mu tentokrát dělala jiná slavná jména. 

Roli miliardáře perfektně ztvárnil Edward Norton a partu jeho kamarádů tvořili Kate Hudson, Dave Bautista, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr. a Janelle Monáe. Dále se ve filmu objevil také Hugh Grant a Ethan Hawke.

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery

Přestože film se u diváků nesetkal s tak velkým nadšením jako první díl, když Netflix koupil práva na film, začal se chystat třetí díl série. Ten má již jméno a v pondělí 10. června 2024 se na sociální síti X podělil Rian Johnson první fotografií ze zákulisí.

Tato fotka zachycuje Daniel Craiga v roli detektiva Blanca a fanoušky nejvíce šokuje právě jeho podoba. Doposud vždy uhlazený Benoit Blanc má na sobě nádherný oblek, v ruce drží klobouk, ale co je nezvyklé – má dlouhé vlasy. 

Kromě podoby Daniela Craiga ve třetím díle série Na nože, se spekuluje také o hereckém obsazení. Nejčastěji jsou skloňována následující jména:

  • Cailee Spaeny
  • Joshe O’Connor
  • Andrew Scott
  • Mila Kunis
  • Kerry Washington
  • Daryl McCormack
  • Glenn Close
  • Tom Hardy
  • Lindsay Lohan

Okolo jaké záhady se bude třetí díl točit a kdo vše se ve filmu nakonec objeví, na to si budeme muset počkat do příštího roku.

Zdroje: CSFD.cz, X.com, YouTube.com, Independent.co.uk

Oblíbené