Spojte se s námi


Celebrity

Halina Pawlowská odhaluje nejnovější přírůstek do její tvorby. Knižní novinka láká na svůj specifický humor a pravdomluvnost

Halina Pawlowská opět skóruje! Na křtu v pražském Jazz Docku uvedla na trh svou novou knihu „A přeskočila jiskra“. Jež je plná životních mouder, humoru a historek od rodiny, kniha slibuje dán čtenářům inspiraci a pobavit je. Přátelé Haliny včetně Josefa Maršálka a Dany Batulkové, zhodnotily její pravdomluvnost a humor. Tato lahůdka Vás rozhodně nenechá chladnými!

Publikováno

dne

Halina Pawlowská v pražském Jazz Docku uvedla na trh svou novou knihu A přeskočila jiskra, jež je plná životních mouder, humoru a historek. Kniha si dává za cíl poskytnout čtenářům inspiraci a pobavit je. Přátelé Haliny, včetně Josefa Maršálka a Dany Batulkové, ocenili na knize její pravdivost a specifický styl humoru.

Nová kniha Haliny Pawlowské, která nese název „A přeskočila jiskra“, byla před pár dny představena široké veřejnosti na křtu v pražském Jazz Docku. Pawlowská je známá svým specifickým stylem, který její čtenáři a fanoušci milují pro humor a životní moudra.

V této novince se autorka soustředila na svoji vlastní rodinu a její průpovídky jsou opět plné překvapivých point a lehkosti. Čtenáři, kteří zažívají různé problémy s rodiči, dětmi, partnery či vlastními pochybnostmi, najdou v této knize mnoho inspirace a rad.

„Rodinné povídky aneb když máte ségry, bráchy, děti, babičky, dědečky a vnoučata, tak se fakt máte! A když nikoho nemáte, tak… taky dobře!“ prozradila Halina Pawlowská. Její knihy jsou plné životních mouder, která si každá čtenář musí zjistit sám.

Křest se uskutečnil v pražském Jazz Docku. Kmotrem pro tuto knihu se stal Josef Maršálek, který je velice známý cukrář a dobrý přítel autorky. Maršálek přiznal, že kniha „Díky za každé nové ráno“ mu pomohla v nelehkých chvílích jeho života v zahraničí.

Co prozrazují její přátelé?

„Upřímnost, se kterou Halina píše, mě oslovuje. Je někdy těžké poznat hranici mezi reálnem a fikcí v jejích textech,“ sdělil Maršálek. Autorka ho poprosila, aby se stal kmotrem její nové knihy a Josef s nadšením přijal.

Herečka Dana Batulková, jako další z hostů, potvrdila, že knihy Haliny Pawlowské mají vliv na její život.  „Vždy se těším, že se zasměju a že to, co jsem zvorala, není třeba brát tak vážně. Její nadhled a sebeironie jsou osvěžující,“ uvedla Batulková.

Veronika Freimanová pochválila její specifický humor. „Jiskra mezi námi vždy přeskočí, i když není nikdy dost času, abychom si vše řekly. Ráda čtu její knihy a poslouchám její pořady v rozhlase,“ komentovala svůj vztah k Halině.

Michaela Kuklová odhalila své dojmy z knih Haliny Pawlowské. „Mám ráda lidi, kteří berou život s humorem a jsou stále v dobré náladě. Stejně optimisticky na mě působí Haliny knihy. Jsou humorné, i když se v nich řeší těžké životní situace,“

Moderátorem se stal Václav Šanda, kterého si autorka vybrala proto, že by s ním chtěla něco podniknout, nejen v pořadu „Omeletky“. Tento výběr se ukázal být jedinečným tahem, jenž dodal pohodovou a slavnostní atmosféru.

Mezi dalšími hosty bylo mnoho přátel Haliny a to Tereza Blažková, Iva Hüttnerová, Martina Hudečková, Bára Kodetová, Václav Kopta, Simona Vrbická, Sára Milfajtová, Milan Šteindler s přítelkyní a další. Nicméně všichni se shodli že knížka „A přeskočila jiskra“ je dalším unikátem v Halinině tvorbě.

Halina Pawlowská opět dokázala, že má jedinečný talent pro humorné, a přitom hluboké vyprávění, jež čtenářům přinese nejen smích, ale také i zamyšlení.

Zdroje: orca-agency.cz, albatrosmedia.cz, halinapawlowska.cz

Oblíbené