Spojte se s námi


Reality show

Pirát: Návrat po Survivoru? Ztratil jsem chuť žít. Vnitřně jsem byl v depresi, jen jsem se přežíral

Samuel Pirát Krištofič byl jednou z hlavních tváří reality show Survivor. Zkušený MMA bojovník vypadl až v samotném závěru a jakmile se vrátil domů, vše nebylo tak růžové. Sám nyní přiznal, že měl náznaky deprese.

Publikováno

dne

Samuel Pirát Krištofič byl jednou z hlavních tváří reality show Survivor. Zkušený MMA bojovník vypadl až v samotném závěru a jakmile se vrátil domů, vše nebylo tak růžové. Sám nyní přiznal, že měl náznaky deprese.

Reality show Survivor skončila už před nějakým časem. Už dnes ale mohou účastníci, kteří se dostali do finále, hovořit o návratu do reality, která může být pro mnohé nepříjemná.

Přeci jen několik měsíců na pustém ostrově člověka poznamená a je těžké se vrátit a dělat, jako by se nic nestalo. Sám Pirát nyní o svých pocitech o návratu promluvil.

Pirát o návratu ze Survivoru

„Zprvu jsem se nedokázal zařadit zpět do normálního života. Ať už šlo o tréninky… Začal jsem trénovat celkem brzy, ale chodil jsem do gymu nešťastný, v depresi. Podržela mě rodina, dcera, žena.

To mi dalo sílu vrátit se do života. Z ostrova se vrátíte změněný. Místy vám chybí jednoduchost života… Nic tam neřešíte, vstanete, vykoupete se,… Vnější svět, internet na vás nemá žádný vliv. Ta jednoduchost se vám stane příjemnou,“ řekl Pirát pro iSport.

S jeho slovy souhlasí i několik účastníků uplynulé řady, ale také těch předchozích. Známky deprese se objevit můžou a varují před nimi i samotní pořadatelé.

„První, co na mě dopadlo, byla ztráta vitality, ztratil jsem chuť žít. Možná to bylo i životosprávou… Když jsem se vrátil, dostal jsem vlčí hlad a jedl jsem všechno křížem krážem. Vypadl jsem z disciplíny, z životního stylu postaveného na zdokonalování v bojovém sportu, z řádné stravy, z Wima Hofa…

Vnitřně jsem byl v depresi. Říkal jsem si, co mi je, vždyť mi doma běhá zdravá dcera, mám po boku úžasnou ženu, psy, kamarády… Jen jsem se přežíral. Hledal jsem cestu, jak se nakopnout zpět,“ dodal.

Nyní se ale vrací a do klece se vrátí už 9. listopadu, kdy organizace pořádá turnaj v Bratislavě. Doma bude moct potvrdit svou kvalitu, protože v odvetě vyzve Karlose Vémolu. Tentokrát ale o váhu výše.

Zdroj: iSport

Oblíbené