Spojte se s námi


Reality show

Jack ze Survivoru se po několika týdnech rozešel s přítelkyní

Publikováno

dne

Před měsícem Jack Hamid nadšeně ukazoval světu svou novou přítelkyni Terezu. Byl nadšený z toho, kolik toho mají společného, a jak dobře si i přes velký věkový rozdíl rozumí. Plánoval dokonce setkání s její maminkou. To už se teď ale určitě neuskuteční. Po dvou měsících se jejich vztah rozpadl.

„Po pečlivém zvážení jsem učinil obtížné rozhodnutí a ukončil svůj vztah s Terezou. Toto rozhodnutí nebylo učiněno lehkovážně, ale ukázalo se, že máme rozdílné hodnoty a pohledy na to, co představuje respektující a smysluplný vztah,“ vyjádřil se k životní změně Jack pro redakci TV Nova.

Dle jeho slov se nakonec ukázalo, že každý z partnerů má jiné životní postoje a cíle. „Toto rozhodnutí je v nejlepším zájmu nás obou a díky tomu může každý z nás růst a hledat vztahy a cesty, které nejlépe vyhovují naším individuálním životům,“ doplnil pro TV Nova.

Z rozpadu vztahu je zklamaný a zlomený. Plánoval s Terezou budoucnost. Když se s přítelkyní po zhruba měsíci vztahu v červenci poprvé objevil na veřejnosti, tvrdil, že splňuje jeho vysoké požadavky. Navíc oba pracují jako manažeři a měli podle něho i společné záliby jako jídlo a chození na párty.

Neměl strach ani z věkového rozdílu. „Patnáct let nic není,” prohlašoval sebevědomě. Jediné obavy měl ze setkání s budoucí tchyní, která sledovala Survivor. Když jí dcera ukázala fotku nového partnera, byla v šoku. Podle Jackových slov si pro dceru přála českého manžela. On byl ale připravený změnit její názor.

Teď se Jack chystá na zápas v Clash of the Stars

První vážnější problémy v partnerství zřejmě nastaly začátkem srpna, kdy se Jack objevil na tiskové konferenci k zápasu v Clash of the Stars bez partnerky. „Možná už partnerku nemám. Byli jsme spolu měsíc a máme krizi, ale je tam šance,” přiznal už tehdy.

Souboj si ale přál už dlouho. V mládí se údajně dvacet let věnoval karate, má černý pás a naplánovaný zápas na galavečeru Clash of the Stars je pro něj příležitost, aby se vrátil zpátky do formy. Vnímá to jako restart. V kleci nastoupí proti bývalému členovi skupiny Lunetic Martinu Kociánovi.

Zúčastní se i přesto, že s tím nesouhlasí vedení v práci. Lidé ho znají jako egyptského hotelového manažera. Možná i to už ale bude brzy minulost. „V práci mám problém, nesouhlasí s tím, takže už to možná nebudu dělat,” řekl na tiskové konferenci. Jackův souboj v MMA se odehraje 7. září.

Zdroj: tv.nova.cz

Oblíbené