Spojte se s námi


Celebrity

Od tragické smrti Anne Heche uplynuly dva roky: Připomeňme si její nejslavnější role

Publikováno

dne

Když v roce 2022 kolovalo internetem video, na kterém byla zachycena dopravní nehoda Anne Heche, začalo vznikat mnoho konspiračních teorií. Pojďme si připomenout nejslavnější role herečky, kterou miloval bulvár.

Úspěšná televizní a filmová herečka

Anne Heche, sympatická americká herečka, má na svém kontě více jak 90 filmových a televizních rolí. Její herecká kariéra odstartovala v osmdesátých letech minulého století. Tehdy se objevila v seriálu Another World a později za svou roli získala cenu Emmy.

V devadesátých letech se její kariéra rozjela naplno a zářila ve snímcích Vrtěti psem, Tajemství loňského léta, po boku Tommyho Lee Jonese se objevila ve filmu Sopka, pár vytvořila s Harrisonem Fordem v komedii Šest dní, sedm nocí. Společně s Vincem Vaughnem se objevila ve snímku Poprava a jejím hereckým kolegou ve filmu Krycí jméno Donnie Brasco byl Johnny Depp.

Anne Heche se bravurně pohybovala od vážných rolí až po ty komediální. 

Ally McBealová a Muži na stromech

Po roce 2000 ji mohli diváci vídat také v seriálu Ally McBealová a hlavní roli sympatické spisovatelky Marin Fristové si zahrála v seriálu Muži na stromech. Když přijede do malého aljašského městečka v rámci propagace své nejnovější knihy, netuší, že se toto město, které je plné mužů, stane jejím budoucím domovem. 

Po počátečních nedorozuměních se sblíží s místními a dokonce se pustí do psaní další knihy. Ačkoliv zapadlé městečko na Aljašce nemá spinning ani manikúru, je obklopené nádhernou přírodou a obydleno lidmi, kteří mají srdce na dlani. 

Anne Heche se objevila také v několika epizodách seriálu Plastická chirurgie s.r.o., Everwood, Hung – Na velikosti záleží a Policie Chicago.

Bad Judge s Kate Walsh v hlavní roli

Anne Heche se nepohybovala pouze před kamerou, ale podílela se také na tvorbě seriálu Bad Judge s Kate Walsh v hlavní roli. Děj tohoto komediálního seriálu se točí okolo života soudkyně Rebeccy Wright, která si ráda užívá života plnými doušky. U diváků se ovšem tento počin nesetkal s příliš pozitivním přijetím, a proto byla natočena pouze jedna série.

Pozornost médií přitahoval zejména její soukromý život 

Kromě jejích filmových a televizních rolí se na veřejnosti hodně propíraly její vztahy. Několik let žila s Ellen DeGeneres. Provdala se za kameramana Colemana Laffoona a společně měli syna. Manželství vydrželo téměř šest let. Během natáčení seriálu Muži na stromech se dala dohromady se svým hereckým kolegou Jamesem Tupperem. Později se dokonce vzali a narodili se jim syn.

Titulky novin Anne Heche plnila i po své smrti, kdy na veřejnost unikly záběry z její smrtelné nehody.

Ať už byl život této sympatické blonďaté herečky jakýkoliv, rozhodně ho žila naplno a diváci mají možnost na ni zavzpomínat při sledování jejich slavných i méně známých rolí. 

Zdroje: CSFD.cz, Wikipedia.org, Instagram.com

Oblíbené