Spojte se s námi


Reality show

Love Island: Diváci upozornili na možný podvod! Nejzamilovanější pár se potkal už před show

Publikováno

dne

Favority na výhru v reality show Love Island jsou zatím modelka Kristína Víglaská a tvůrce videoklipů Michal Trabo Trabalík. Spárovali se už na začátku a tvoří asi nejstabilnější a nejzamilovanější pár z celé vily. Ačkoliv se měli poznat až při natáčení, objevily se teď jejich společné fotky z roku 2022.

Někteří z diváků se rozhodli pořádně prozkoumat instagramový profil účastnice Miss Slovensko Kristiny a všimli si dva roky staré fotografie, na které je kromě ní označený právě i Trabo. Potkali se na natáčení klipu slovenské zpěvačky Dominiky Mirgové.

Oba tehdy vypadali úplně jinak než při nástupu do vily. Kristina měla ještě svou přirozenou tmavě hnědou barvu vlasů. Trabo měl zase úplně jiný střih vlasů i vousů. Fotografie z natáčení klipu ale vyvolaly mezi fanoušky vlnu spekulací, zda nebyl pár domluvený dopředu.

Jelikož jsou teď oba na vile a nemají přístup k sociálním sítím, nemohou se k situaci vyjádřit. Promluvili jejich blízcí přátelé, kteří po dobu natáčení reality show jejich sociální sítě spravují. Podle nich si Trabo a Kristi na setkání vůbec nepamatují.

Love Island berou podle přátel vážně

„V Trabově branži, kde točí každý druhý den se ženami, si nemyslím, že má přehled o každé ženě, s kterou se potkal. Ve videoklipu nemají ani jednu společnou scénu, jen tu, kde jsou všichni,” zastal se Traba na Instagramu jeho admin.

Ani blízká kamarádka Kristiny si nemyslí, že je pravděpodobné, aby pár ve vile něco hrál. „Kdyby s ním něco měla, nebo kdyby si s ním vypisovala, tak bych to věděla,” stojí si za svým. Bylo zveřejněné i vlákno zpráv mezi Trabem a Kristi na Instagramu, které bylo kromě jednoho označení na fotce úplně prázdné.

„Od úplného začátku mám jeho Instagram. Než tam šel, tak nevěděl, kdo tam bude. Tak by si ani nemohl promazat zprávy. Lidé jen hledají špínu, kterou vytahují a pak řeší,” dodává Trabův kamarád. I když se Trabo s Kristi potkali už v minulosti, poznávají se podle jejich blízkých opravdu až na vile.

Lásku jim moc přejí, podle kamarádů se k sobě opravdu hodí. I Trabo se v jednom díle nechal slyšet, že si přál potkat dívku ze stejné branže, která má navíc ráda sport. Přesně tak jako Kristi. Podle vlastních slov v ní našel přesně to, co dlouho hledal.

Zdroj: TV Nova, Instagram

Oblíbené