Spojte se s námi


Zajímavosti

KVÍZ: Jak dobře si pamatujete letošní MS v hokeji?

Publikováno

dne

Domácí mistrovství světa v hokeji sice skončilo již před několika měsíci, pojďme se ale k tomuto úspěšnému šampionátu alespoň na okamžik vrátit. A to v tomhle kvízu, který se bude týkat právě této velké akce.

Mistrovství světa v hokeji se v roce 2024 konalo v České republice. Česká reprezentace na něm zaznamenala úspěch, a tak není od věci si tento hokejový turnaj ještě jednou připomenout.

Proto jsme si pro vás připravili kvíz, která se týká právě domácího hokejového mistrovství. V kvízu na vás čeká hned 15 otázek, ve kterých budete muset zvolit správnou odpověď.

Kvíz můžete spustit níže, přejeme hodně štěstí!

Na zodpovězení všech otázek v kvízu máte k dispozici 20 minut. Vzhledem k tomu, že v testu je zahrnuto 15 otázek, neměl by časový limit představovat žádný problém. I přesto radíme s odpověďmi příliš neotálet, jelikož se po uplynutí časového limitu kvíz automaticky ukončí a vyhodnotí.

Vyzkoušejte si, jak pozorně jste sledovali domácí MS v hokeji a co vše si z tohoto turnaje pamatujete. Zvládnete správně zodpovědět všechny otázky?

Kolik bodů z testu dokážete získat? Vyzkoušejte si to v našem testu o MS v hokeji a případně se s vaším výsledkem podělte do komentáře. Budeme držet palce!

Po zvládnutí kvízu si můžete vyzkoušet nějaký další kvíz z naší série kvízů, která zahrnuje testy ze všech oblastí – od zeměpisu, přes celebrity až po filmy a seriály.

Zdroje: Sporcle, Livesport, Český národní tým

Oblíbené