Spojte se s námi


Kultura

Stand-up komička Adéla Elbel vyráží na podzimní turné s novou show

Adéla Elbel, oblíbená česká stand-up komička a moderátorka vyrazí na podzimními turné s novou show Trojjediná. Show přinese humorný pohled na život, vztahy a hledání štěstí po čtyřicítce. Turné začne 14. října a do Prahy se podívá 6. listopadu. Adéla Elbel v nové show reaguje na osobní růst a nedávné mateřství. Její dcera Gréta jí bude na turné doprovázet.

Publikováno

dne

Adéla Elbel, oblíbená česká stand-up komička a moderátorka, vyrazí na podzimními turné s novou show Trojjediná. Show přinese humorný pohled na život, vztahy a hledání štěstí po čtyřicítce. Adéla Elbel v nové show také reaguje na osobní růst a nedávné mateřství.

Oblíbená komička a moderátorka Adéla Elbel připravila pro své fanoušky podzimní turné s novou show Trojjediná. Tato nová show ukáže divákům vtipný pohled na život, vztahy a hledání štěstí v moderním světě.

Adéla Elbel

Adéla Elbel patří k vrcholu českého stand-upu. Pochází z Brna a vystudovala nizozemštinu, které se věnovala překladatelsky a literárně. Adéla Elbel vydala již tři knihy, které jsou plné jejího pohledu na svět a jejího originálního humoru. Vedle literární tvorby se komička věnuje stand-up komedii ve známé skupině Na Stojáka a také je moderátorkou akcí.

Letos v dubnu se stala trojnásobnou maminkou, když se jí narodilo třetí dítě. Adéla Elbel a její manžel Michal Rožek, který má dvě děti z předchozího manželství, jsou nyní rodiči dohromady 5 dětí. Adéla se i přes výzvy mateřství rozhodla, že na celé turné ji bude doprovázet nejnovější přírůstek do rodiny Gréta. „Na tour budu jezdit i s miminem a pomáhat mi bude Michal, bude to dobrodružství, moc se na to těším,“ doplňuje Adéla.

Loni Adéla Elbel představila svůj celovečerní speciál První poločas rozpadu, kde fanoušci sledovali její život po čtyřicítce.Její vystoupení jsou velice známá díky její schopnosti ironicky odrážet všední realitu a vlastní zážitky. Tohle vše jí pomohlo také získat vlastní talk show S Adélou.

Podzimní Tour Trojjediná

Turné začne 14. října a dostane Adélu Elbel skoro do všech koutů České republiky. Pražská premiéra bude v divadle Gong 6. listopadu. Diváci se mohou těšit na originální zážitek plný srandy a vtipného nadhledu.

Trojjediná slibuje divákům neotřelý pohled na život, které mnoho lidí pozná. Diváci se mohou těšit na otázky, které se dotknou lásky, osobního růstu a životních rozhodnutí. Ať už jde o nové vztahy, hledání sama sebe či překonání výzvy mateřství, to vše diváci dostanou s typickým Adéliným humorem.

„Rozvedená čtyřicítka je velký terno. Zase na startu. Jak najít své štěstí ve věku zralejším než hruška máslovka? Vrhnout se opět do vztahu nebo se jen stát milenkou a pozorovat život z dálky? Čeká snad štěstí na ezo kurzech a v motivačních knihách? Pomůže mi vyplnit prázdné dny kalendář Krásné paní? A jak si pak poradit s novým vztahem na dálku do kterého přijde další dítě? Tak nejen na tyhle otázky hledám v novém představení odpovědi,“ popisuje Elbel.

Turné Trojjediná je pro Adélu Elbel velkým krokem v její kariéře. V celé show kombinuje vlastní zkušenosti, životní etapu a mateřství.

zdroj: Brainzone, Adéla Elbel

Oblíbené