Spojte se s námi


Reality show

Soutěžící v Hell’s Kitchen Česko nezvládají základní úkony a Kašpárek ztrácí nervy

Při sledování reality show s profesionálními kuchaři se nelze ubránit přemítání o tom, jak se někteří soutěžící do kuchyně Radka Kašpárka vlastně dostali. Nezvládají totiž leckdy ani základní kuchařské činnosti. Co se událo v šestém díle?

Publikováno

dne

Při sledování reality show s profesionálními kuchaři se nelze ubránit přemítání o tom, jak se někteří soutěžící do kuchyně Radka Kašpárka vlastně dostali. Nezvládají totiž leckdy ani základní kuchařské činnosti. Co se událo v šestém díle?

Hell’s Kitchen Česko diváky stále překvapuje

Po minulém díle, kde byl pro soutěžící nepřekonatelný problém připravit 40 lívanců, které by nebyly spálené či naopak syrové, si český divák říká, že už ho v reality show Hell’s Kitchen Česko nedokáže nic překvapit. Ovšem šestý díl nás opět dokázal přesvědčit o opaku. Tentokrát totiž bylo problémů hned několik.

Někteří soutěžící bojovali s přípravou vajec, dalšímu se nedařilo nakrájet pstruha na stejně velké kostičky a hosté restaurace málem dostali na stůl syrové kuře. Pojďme se podívat na to nejzajímavější co se v 6. díle Hell’s Kitchen stalo.

Odměna ve vířivce zlomila modrému týmu vaz

V pátém díle si tým modrých vysloužil výhodu ve formě vířivky, šampusu a čerstvých jahod. Některým ale alkohol stoupl do hlavy natolik, že přípravy na večer pokazili a ztížili tak práci svým kolegům.

Pastrami a upoutávka na spolupráci Kašpárka a Rohlíku

Než se ale soutěžící pustili do příprav na večer, navštívil je samotný šéf. Radek Kašpárek jim ve zkratce vyprávěl o svých zážitcích z New Yorku a naservíroval jim dva pokrmy. Lahodné pastrami a šlichtu z nemocnice. Shodou náhod bylo odvysílání tohoto dílu výborně načasované, protože Radek Kašpárek nedávno uzavřel spolupráci s Rohlíkem. Na Rohlíku je možné si zakoupit mimo jiné právě pastrami z jeho restaurace 420, které si můžete podle přiloženého návodu sami poskládat.

Příprava na večer skončila katastrofou

Vraťme se ale zpátky do soutěže. Přípravu na večer naprosto nezvládl Tonda, který nedokázal za 40 minut uvařit žádná vejce, jež by se dala večer použít. Ani v červené kuchyni ale vše nešlo hladce a Mirek měl ohromné potíže s důkladným čištěním hub.

Hosté Hell’s Kitchen opět hladověli

Jestliže show Hell’s Kitchen Česko sledujete pravidelně, už vás jistě vůbec nepřekvapí, že hosté odcházejí hladoví a když už dostanou najíst, na večeři si musejí počkat. Nic se nezměnilo ani tentokrát. Před příchodem do kuchyně si navíc soutěžící vyměnili sekce. Modrý tým při přípravě jídel natolik plaval, že ho Radek Kašpárek nemilosrdně vyhodil z kuchyně. Červený tým bojoval s přípravou kuřat a steaků, ale nakonec svou práci zvládl dokončit. 

VIP hosté restaurace a největší zvrat večera

V restauraci zatím netrpělivě čekal na večeři zdravotnický personál a mezi VIP hosty nechyběl Marek Dvořák s manželkou a Jan Čenský. Právě Honza Čenský se postaral o největší zvrat večera. Nechal si totiž po večeři zavolat zpátky do kuchyně Emu a vysekl ji upřímnou poklonu a poděkování. Celý večer jí totiž sledoval z první řady a všiml si toho, že se po celou dobu nezastavila a podala perfektní výkon. 

Bohužel Ema, jakožto Slovenka, která sice žije v Praze, ale vůbec netušila, jaké pocty se jí dostalo a že ji poklonu vysekl legendární český princ a měla by se právem cítit jako princezna. Pochvala ji ale přesto velice potěšila, ovšem její soupeři z ní takovou radost neměli.

V závěru dílu modrý tým konečně opustili jeho dva nejslabší články, tedy Kuba a Tonda. Podle ukázek na další díl bude v kuchyni opět pěkné horko. Mimochodem jeden z nejlepších záběrů šestého dílu byl povedený product placement na nápoj Coca-Cola. Možná by se dokonce dalo říci, že byl mnohem zajímavější než sledování některých soutěžících v kuchyni. 

Zdroje: Voyo.cz, Rohlik.cz

Oblíbené