Spojte se s námi


Reality show

Yenifer v Love Islandu zlomil nečekaný rozchod

Publikováno

dne

Účastnice letošní řady soutěže Survivor Yenifer Cao si v reality show Love Island podle diváků zlepšuje reputaci. Od svého příchodu tvořila stabilní pár s mladším fitness trenérem Pavlem Tóthem. Zdálo se, že jsou opravdu zamilovaní. V posledních dnech se ale vztah otřásl v základech a Pavel se rozhodl pro rozchod.

„Myslím, že jsme udělali pár kroků dozadu,” odpověděla Yenifer na dotaz moderátorky Zorky Hejdové, jak to mezi sebou s Pavlem po posledním týdnu mají. Mluvila o tom, že ačkoliv měli pomalý start, po nějaké době se do vztahu vrhli moc po hlavě a chtěla by teď zpomalit a na všem zapracovat.

Pavel měl ale jiný plán. „Mám pocit, že ten vztah je jen práce. Momentálně k Yeni cítím kamarádství,” sdělil moderátorce Pavel. Dále uvedl, že podle něho už neexistuje šance, aby se z kamarádství jejich vztah prohloubil v něco hlubšího. Přes moderátorku se tak s influencerkou rozešel.

Yenifer se novou informaci snažila přijmout se vztyčenou hlavou. Jen těžko však zakrývala překvapení. Až když byla sama s ostatními děvčaty v šatně, došlo na první slzy. „Jsem z toho v šoku. Bylo to za mě zbabělé,” řekla o způsobu, kterým k rozchodu došlo.

Budovaný vztah a jeho konec v ní probudil pochybnosti o sobě samé. Uvědomila si, že po dlouhých letech bez partnera je pro ni fungování v páru obtížné. „Pochybuju o tom, jestli si vůbec zasloužím být milovaná,” svěřila se se slzami v očích.

Vztah Yenifer a Pavla ztroskotal na vzájemném pochopení

Moment, kdy se dynamika vztahu změnila, nastal asi, když Pavel Yenifer vytkl, že je příliš dramatická a přehrává, když ji bolelo břicho. Vysvětloval jí tehdy, že on je pořád šťastný. Smutný výraz jí podle něho neslušel. Měl dokonce říct, že takového partnera k sobě nechce.

Za svoje reakce se sice omluvil, ale Yenifer chtěla vidět činy. „Aby to fungovalo, Pavel by si musel uvědomit nějaké hodnoty,” vyjádřila se tehdy. Navzájem o sobě říkali, že ten druhý má obrovské ego. Nebyli se schopní pochopit a najít správný způsob komunikace.

Yenifer se prý kvůli Pavlově způsobu řešení konfliktů cítila méněcenná. Pavel zase podle svých slov ztrácel svoji autentičnost, protože Yenifer na jeho specifické vtipy nereagovala většinou pozitivně. Oba měli pocit, že se nemohli naplno projevit. Ačkoliv je Yenifer z rozchodu smutná, označuje to za správné rozhodnutí.

Zdroj: TV Nova

Oblíbené