Spojte se s námi


Reality show

Pryč s Terez! Diváci Love Islandu podepisují petici

Publikováno

dne

Terez Vebrová tvoří od prvního dílu letošní řady Love Islandu pár s Tomášem Tapušíkem. První týdny patřili k favoritům na výhru. Ovšem jak reality show pokračuje, oblíbenost páru klesá. Jejich konverzace podle diváků působí strojeně a Terez se na kamerách snaží nepřirozeně dokazovat svou lásku k Tomášovi. Vznikla dokonce petice za její vyhození.

„Pojďme podepsat tuto petici. Terez není schopná udělat skoro žádný úkol, poslední díly jen fňuká, mluví neustále o tom, jak jsou zamilovaní. Každému to pořád cpou,” píše divačka Nikola na stránce petice.com, kde vytvořila petici za vyhození Terezy z reality show.

Diváci tam mohou podpisem vyjádřit souhlas s jejím názorem. Nikola petici zveřejnila na sociální síti Threads. Během prvních osmi hodin ji podepsalo zhruba 100 fanoušků. „Tereza se nedá poslouchat, žádná sebereflexe nebo umění naslouchat druhým,“ zdůvodňuje svůj podpis divák Michal. „Vidím na ní, jak je fejk,” přidává k podpisu další.

Sympatie vůči páru začaly u fanoušků prudce klesat po Terezině výbuchu vzteku, když jiné páry na vile vyjádřili pochybnosti o tom, zda spolu Tomáš a Tereza zůstanou i po konci reality show. Jakmile se pak Terez dozvěděla, že o jejich lásce pochybují i někteří z diváků, změnilo se její každodenní vystupování před kamerami.

Terez neustále opakuje, že se s Tomášem moc milují

Tři z žen na vile si Tereziny změny v chování všimly a pokusily se ji na to upozornit. „Přirozeně si všímám, že jakoby z ničeho nic k sobě mají blíže, snaží se být na kamerách. A tak trošku to tlačit,” řekla o Tomášovi a Terez Kristina Víglaská. Tereza si ale konverzaci s dívkami přebrala po svém.

Svěřila se s ní hned ostatním účastnicím a přehodila při tom pozornost na Viky Wojcikovou, která podle Terezy na vile předstírá spokojenost ve svém vztahu. Narozdíl od ní se dle vlastních slov Tereza ve vztahu s Tomášem pouze posunula, a proto se k sobě teď více mají i na kamerách.

Konflikt pokračoval několik dnů a rozdělil osazenstvo na vile na dva tábory. „Chtěla zkrátka odvrátit pozornost od sebe. Přišla s novým tématem, že je Viky nespokojená, a tím chce přebít, co se řešilo,” domnívají se děvčata, která se Tereze snažila říct, aby byla sama sebou a nedokazovala nic divákům.

Podle Terezy ji ale zkrátka vnímají jako konkurenci a cítí se ohroženy jejich láskou, protože přišly do reality show hrát. „Oni z nás cítí, že to je real, že se milujeme. My si třeba neuvědomujeme, že jsme ve hře, ale oni třeba ano. Nevím, jestli to ten divák vidí. Ale kdyby tady byl, cítil by z nás tolik lásky. Je jí naplněný tady celý altánek,” uzavřela Terez.

Zdroj: TV Nova, Threads

Oblíbené