Spojte se s námi


Reality show

Co přinesl 4. díl Zrádců? Velký zvrat, děsivou výzvu i geniální lest od Nicole, která kontroluje celou hru

Propadli jste kouzlu detektivní hry Zrádci nebo charismatu moderátora Vojty Kotka? Oba důvody, proč show sledovat, jsou zcela pochopitelné. Pojďme si připomenout, co se stalo ve 4. díle, který TV Prima odvysílala v neděli 13. října 2024.

Publikováno

dne

Propadli jste kouzlu detektivní hry Zrádci a nebo charismatu moderátora Vojty Kotka? Oba důvody, proč show sledovat, jsou zcela pochopitelné. Pojďme si připomenout, co se stalo ve 4. díle, který TV Prima odvysílala v neděli 13. října 2024.

Třetí díl odstartoval konečně nějakou akci, která naštěstí stále nekončí

Třetí díl Zrádců byl konečně tím, který přinesl ty správné intriky, na které všichni diváci čekali. Zatímco Věrní jsou stále zmatení a nemají ponětí, kdo by mohl být Zrádcem a obviňují všechny kolem sebe, Zrádci se radují. Zejména tedy ten nejlepší z nich – Nicole. Ta se totiž rozhodla, že hodí pod vlak svého kolegu Luďka, kterému hra skutečně příliš nešla.

Vyhnanství se ale vyhnul a davová psychóza opět způsobila, že drtivou většinu hlasů obdržela Věrka. Na večerním srazu hráčů tak na Nicole čekala nepříjemná interakce s Luďou, kterého se jí nepodařilo vyřadit.

Seznam smrti 

Tajné setkání Zrádců ale přerušil Vojta Kotek, který jim oznámil, že tentokrát nikoho nezabijí, nýbrž sestaví Seznam smrti, na který napíšou 4 jména. Tito lidé budou v ohrožení života a následující noc jednoho z nich zabijí. 

Nechali byste se pohřbít zaživa? 

U snídaně tedy poprvé chyběli hned čtyři hráči, kteří mezitím čelili opravdu děsivému úkolu. Jednalo se o Johnyho, Qašu, Marušku a Míšu. A jak lépe se mohli připravit na nadcházející smrt, než tak, že budou pohřbeni zaživa? Pro každého z nich byl připraven jeden hrob a jejich kolegové měli za úkol je podle nápověd najít do 50 minut. Nicméně i minuta v rakvi musí být nekonečná.

Zběsilé pobíhání, platonická láska a zranění jednoho z hráčů

Jak se ale ukázalo, hráči se s nápovědami poměrně prali a pobíhali sem a tam. Členové červeného týmu například zběsile odhazovali lopatami listí a hledali pod ním své spoluhráče. V druhém týmu se zběsilého pobíhání ujal Jan, který chtěl co nejdříve zachránit Qašu – svou platonickou lásku z mládí, která ležela zakopaná v hrobě neznámo kde. Diváci se při sledování čtvrtého dílu zkrátka královsky bavili.

Janovo nepříčetné chování na něj ale vrhlo velký stín podezření a dokonce nepřímo vedlo k tomu, že Petr, jenž byl při prvním hlasování označen za Zrádce a málem poslán do vyhnanství, musel následkem svého úrazu odstoupit ze soutěže. To, na jaké straně ale hrál, si nechal pro sebe.

Debata u kulatého stolu vedla k vyřazení prvního Zrádce

Když se večer všichni zbývající hráči sešli u kulatého stolu, aby debatovali o tom, koho pošlou do vyhnanství a proč, bylo nad slunce jasné, že odejde Jan. Situace se ale nakonec otočila a dalším vyřazeným hráčem se stal Luděk. Nicole tak dosáhla svého a ukázala se jako skutečně velmi schopná Zrádkyně, která kontroluje celou hru. Svého kolegu obětovala bez výčitek a jejich vztah tak trochu připomínal nefunkční manželství z filmu Válka Roseových. Třetí Zrádce Lucas tak začíná připomínat jejich syna, který dosud tiše přihlížel hádkám svých rodičů a nyní ho dost pravděpodobně čeká stejný osud jako Luďka.

Také čtvrtý díl potvrdil, že absolutní kontrolu nad hrou má stále Nicole, kterou prozatím podezřívá pouze Míša. Diváci se tak dělí na dva tábory: jedni fandí Nicole, druzí Míše. Jak celá hra dopadne, na to si musíme počkat. Předplatitelé Prima+ již vědí, zda Zrádci zabili Johnyho, Qašu nebo Míšu. My ostatní si musíme počkat do neděle 20. října 2024.

Zdroje: TV Prima, iPrima.cz

Oblíbené