Spojte se s námi


Celebrity

Fanoušci kapely One Direction truchlí: V pouhých 31 letech zemřel Liam Payne

Probuzení do čtvrtečního rána bylo pro mnoho fanoušků oblíbené chlapecké kapely One Direction noční můrou. Jeden ze členů totiž zemřel a okolnosti jeho úmrtí se vysvětlují. Bylo mu pouhých 31 let.

Publikováno

dne

Probuzení do čtvrtečního rána bylo pro mnoho fanoušků oblíbené chlapecké kapely One Direction noční můrou. Jeden ze členů totiž zemřel a okolnosti jeho úmrtí se vysvětlují. Bylo mu pouhých 31 let.

Vzpomínka na éru One Direction

Liam Payne se narodil 29. srpna 1993 ve Velké Británii a život mu vzhůru nohama otočila účast v anglické soutěži The X Factor. Do té se přihlásil jako jednotlivec, ale porotci se rozhodli utvořit z něj a Harryho Stylese, Nialla Horana, Zayna Malika a Louise Tomlinsona kapelu. Přestože nevyhráli, získali si u fanoušků ohromnou popularitu a nedlouho po skončení soutěže podepsali nahrávací smlouvu. Sláva kapely One Direction se tak začala rozjiždět.

V době účasti v soutěži a založení kapely mu bylo pouhých 17 let. Sláva a celá úspěšná éra kapely One Direction trvala až do roku 2016, kdy se jednotliví členové rozhodli, že si udělají pauzu. 

Úspěšná sólová kariéra

Stejně jako ostatní, také Liam se vydal na sólovou kariéru a na svém kontě má řadu úspěšných hitů a spolupráci se slavnými hudebníky. 

Psychické problémy Liama Payna podporují vznik spekulací

Často veřejně mluvil o svém psychickém zdraví a nebylo tajemstvím, že se potýkal se závislostí na alkoholu. Právě tato jeho minulost vede ke spekulacím, které se ohledně příčin jeho úmrtí začínají vynořovat.

Úmrtí v argentinském hotelu

Oznámení o úmrtí Liama Payna obletělo svět ve čtvrtek 17. října 2024. V Argentině se nacházel nejspíš kvůli svému bývalému kolegovi z kapely One Direction – Niallu Horanovi. Navštívil totiž jeho koncert a jeho videa a fotografie z koncertu zaplavila sociální sítě.

Okolnosti smrti se stále vyšetřují, ale jisté je, že jeho tělo bylo nalezené ve vnitřním dvoře argentinského hotelu Casa Sur.  Podle zdravotníků měl velmi vážná zranění, která byla neslučitelná se životem. O tom, zda byl pád z hotelového balkonu, který se nachází ve výšce 13 metrů, nešťastnou náhodou či nikoliv, se stále spekuluje. Více informací snad přinese nařízená soudní pitva. Nicméně život tomuto úspěšnému a oblíbenému zpěvákovi to stejně nevrátí. 

Okolí hotelu se okamžitě proměnilo v pietní místo a proudí na něj davy fanoušků a na památku Liama Payne zapalují svíčky.

Zdroje: CNN.com, Wikipeadia.org, Novinky.cz, iDnes.cz

Oblíbené