Spojte se s námi


Novinky

Chaos ve Zrádcích pokračuje: Co se událo v pátém díle a kdo šel z kola ven?

Reality show Zrádci se pomalu blíží do poloviny a chaos ve hře narůstá. Kdo se nedostavil na snídani a na koho padl stín podezření a musel z kola ven?

Publikováno

dne

Reality show Zrádci se pomalu blíží do poloviny a chaos ve hře narůstá. Kdo se nedostavil na snídani a na koho padl stín podezření a musel z kola ven?

Ačkoliv Zrádci nekonkurují Nově ani ČT1, kde v nedělním primetimu běží Policie Modrava, respektive seriál Devadesátky, atmosféra ve hře konečně začíná houstnout a hráči se skutečně ponořili do hry a začínají být až paranoidní. Co přinesla pátá epizoda? Pozor, text obsahuje spoilery!

Lovkyně se poprvé stala kořistí

Pojďme ale začít od začátku. Věrní i Zrádci věděli, že na snídani se nedostaví někdo ze Seznamu smrti. Všem Věrným, kromě Johnyho, Qašy a Míšy se proto konečně dobře spalo, protože věděli, že se dožijí rána. Když na snídani nedorazila lovkyně Míša, bylo jasné, že se výjimečně stala lovnou zvěří ona.

Hradní pán Vojta Kotek si její vyřazení vychutnal naplno a opět použil svou hůlku, tentokrát ale zcela jiným způsobem a diváci si tak opět mohli vychutnat jeho přítomnost ve hře. 

Po snídani a dopoledních rozhovorech o tom, kdo by mohl být Zrádcem, nastal čas na další výzvu. Tentokrát v ní hrál hlavní roli katapult a jak se ukázalo, žádný z hráčů si s ním neuměl poradit

Chaos ve hře je hmatatelný a pro diváka zábavný

Jména lidí, kteří by mohli být Zrádci, padají mezi soutěžícími jako kapky deště během lijáku. Stín podezření padá na Lucase, na kterém je dobře vidět, že se ve své roli Zrádce necítí vůbec dobře a raději by již z Křivoklátu odjel domů. Dokonce je natolik zoufalý, že žádá o radu Nicole, která se ho snaží chránit a jeho účast ve hře prodloužit.

Poprvé padne také jméno Aleny, která se vyjadřuje zejména tehdy, kdy by měla být zticha. Čehož si každý divák určitě všiml. Když nastává doba hlasování u Kulatého stolu, je to právě Alena, která se při odkrývání jména chce vyjádřit na maximum a Vojta ji musí krotit.

Obětním beránkem se ale nakonec stane Jan a zejména Tuňákovy útoky jsou až za hranou toho, co je přípustné. Divákovi je tak vlastně Jana líto, navzdory tomu, že vyjdou najevo věci, které mnoha divákům pravděpodobně unikly.

„Tuňák se zbláznil, Jan se zbláznil a na mě už to jde taky,” prohlásila Andrejka a perfektně tak shrnula děj celého pátého dílu.

Pokud vás zajímá detailnější rozbor celého pátého dílu, podívejte se na podcast Vojty Kotka a Markuse Kruga, kterému pracovně říkají Liščí doupě. Detailně v něm rozebírají každou epizodu a zvou si postupně do studia také vyražené soutěžící.

A na co se mohou diváci těšit v příštím díle? Zrádci dostali při svém konkláve možnost naverbovat mezi sebe někoho dalšího, ale Nicole tuto možnost odmítá a je rozhodnutá dále vraždit. Kdo z Věrných se nedožije rána?

Zdroje: TV Prima, YouTube.com

Oblíbené