Spojte se s námi


Různé

Znáte tyto triky pro zdraví a krásu? Budete překvapeni, jak skvěle fungují. Navíc stojí pár korun

Kosmetický a zdravotní průmysl na nás každý den valí novinky ze světa zdraví a krásy. Nákupem jejich produktů a aplikací na vaši pleť a pokožku máte omládnout, cítit se krásnější a nadšení z dobrého pocitu šířit dál.

Publikováno

dne

Kosmetický a zdravotní průmysl na nás každý den valí novinky ze světa zdraví a krásy. Nákupem jejich produktů a aplikací na vaši pleť a pokožku máte omládnout, cítit se krásnější a nadšení z dobrého pocitu šířit dál.

Nejen ženy hledají pro sebe ten nejlepší prostředek, který jim pomůže ke kráse a dokonalosti. Většinou takové produkty stojí spoustu peněz. Vyzkoušejte spolu s námi takové, které nestojí skoro nic, jsou snadno k dostání a skutečně fungují!

Toužíte po krásných řasách? Najděte doma dětský pudr!

Víte, že dětský pudr dokáže prodloužit řasy? Vyzkoušejte to! Každá žena touží mít krásné husté a dlouhé řasy, kterými bude svůdně mrkat na nápadníky. Nové řasenky ale dlouho nevydrží, rychle vysychají a kolikrát nemáte ten správný efekt.

Existuje řešení! Najděte doma dětský pudr, a pomozte si vatovými tyčinkami. Namočte je do dětského pudru, naneste tenkou vrstvu před nanesením řasenky a počkejte na výsledek. Pudr zajistí, že bude barva z řasenky lépe držet. Ten rozdíl uvidíte hned.

Čím nanést make-up? Přece vložkou do podprsenky. Cože? Určitě se vám někdy stalo, že vám došel nejen make-up, ale někam jste založily také blender, kterým ho nanášíte na svou pleť. Místo něj skvěle poslouží vložka do podprsenky. Má tu výhodu, že nebude make-up absorbovat a tím pádem ho spotřebujete mnohem méně.

Vazelína pomůže k delší výdrži parfému

Určitě vám doma nechybí aspirin. Hodí se především na těžkou ranní kocovinu nebo jako lék proti jiným bolestem. Můžete ho použít ale také jako pleťovou masku. Sloučeniny, které jsou v tabletách, se nacházejí v kosmetických produktech, které se běžně prodávají. Pomůže zpevnit pokožku, bojuje proti akné a navíc je mnohem levnější.

Chcete parfém, který vydrží dlouhé hodiny? Vyzkoušejte kombinaci vazelíny a kolínské vody či parfému. Ani ty nejdražší parfémy nevydrží tak dlouho, jak bychom chtěli. Ještě před stříknutím parfému si naneste tenkou vrstvu vazelíny na zápěstí a krk. Vazelína vůni udrží mnohem déle. 

Deodorantem proti puchýřům na nohách

Deodorant slouží nejen jako prostředek proti pocení a skvrnám na oblečení, ale také pomůže proti tření. Můžete si ho nanést na chodidla, a zbavíte se bolavých puchýřů nebo jiných otlaků z bot.

Zubní pasta vám pomůže ke světlejším nehtům. Má mnoho využití, takže se nemusíte omezovat pouze na čištění zubů. Pastu naneste na starší zubní kartáček, a nehty si jím přetřete. Nechte působit několik minut a vaše nehty budou zdravější a pevnější. Nezapomínejte na pravidelnost.

Zdroj: Street Insider, Cosmopolitan

Oblíbené