Spojte se s námi


Celebrity

Nejkrásnější ženy šoubyznysu a jejich skutečné výdělky, k nimž si přišly během své umělecké kariéry

Svět šoubyznysu je plný záře reflektorů, luxusu a okázalosti. Na to, abyste se v něm mohli pohybovat, musíte něco umět a mít žaludek na to, když o vás bulvár nebude psát zrovna nejlépe. Ale přijdete si pravděpodobně na pěkné peníze, které rozmnoží váš majetek. Jak si na tom finančně stojí nejkrásnější ženy?

Publikováno

dne

Svět šoubyznysu je plný záře reflektorů, luxusu a okázalosti. Na to, abyste se v něm mohli pohybovat, musíte něco umět a mít žaludek na to, když o vás bulvár nebude psát zrovna nejlépe. Ale přijdete si pravděpodobně na pěkné peníze, které rozmnoží váš majetek. Jak si na tom finančně stojí nejkrásnější ženy?

Beyoncé

Společně se svým manželem rapperem Jay-Z vlastním Beyoncé majetek v hodnotě přes 1 miliardu amerických dolarů. Když to podělíte dvěma, na každého z manželů vychází jmění okolo 500 tisíc dolarů. Tolik peněz lze vydělat, když umíte zpívat a máte vlohy pro podnikání. Beyoncé alias Queen Bey dokáže vyprodat svou show i tehdy, když vstupenky do první řady stojí až 11 000 dolarů. Ačkoliv je Beyoncé považována za kreolku, v jejích žilách jí koluje krev francouzských aristokratů z jihozápadní Francie. Jejími předky je například rodina vikomtů de Béarn a vikomtů de Belzunce.

Angelina Jolie

Tak bohatá jako Beyoncé herečka Angelina Jolie není. Její jmění se odhaduje na 120 milionů amerických dolarů. Základ pro herectví jí dal její otec Jon Voight, který je také hercem. Mezi přední hollywoodskou hereckou smetánku je vynesla role ve filmu Lara Croft: Tomb Raider. Pochopitelně své kouzlo má i krása Angeliny Jolie.

Halle Berry

Začínala jako modelka a účastnila se i soutěží krásy. V roce 1986 skončila na Miss World šestá. Její majetek činí asi 90 milionů amerických dolarů. I za tuto sumu se dá celkem slušně žít.

Rihanna

Rihanna je považována za jednu z nejvýznamnějších světových zpěvaček 21. století. Rodačka z Barbadosu pochází z rodiny, kde matka byla účetní a otec vedoucí skladu. Rihannino dětství a mládí bylo poznamenáno rozvodem rodičů, jehož důvodem bylo týrání matky a alkoholismus otce.

Přes těžký začátek dokázala Rihanna během své pěvecké a podnikatelské kariéry vydělat přes 1,4 miliardy amerických dolarů. Rihanna má svou vlastní kosmetickou řadu Fenty Beauty, jež vyniká svou exkluzivitou.  

Bella Hadid

Dobře se dají peníze vydělat i modelingem. Musíte ale patřit mezi absolutní špičku a nepředvádět oděvy někde na oblasti. K těm špičkovým modelkám patří i Bella Hadid, která si chůzí na přehlídkových molech přišla na 25 milionů dolarů. Časopis Time je v roce 2023 zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí světa.

Eva Mendes

Stejnou cifru jako Bella Hadid má na kontě i Eva Mendes, herečka, modelka a návrhářka. Má svou vlastní řadu ložního prádla a nádobí. Aby toho nebylo málo a penízky se pěkně kutálely domů, tak se tato hvězda věnuje také zpěvu. Mnoho médií ji považuje za nejkrásnější ženu latinskoamerického původu, je také označována jako sexy symbol.

Emma Watson

Jméno si Emma si jméno udělala ještě jako dětská hvězda v sérii filmů o Harrym Potterovi, v nichž hrála Hermionu. U filmování již zůstala, protože je to lukrativní povolání, v němž si již stihla vydělat na 85 milionů amerických dolarů.

Demi Lovato

Americká zpěvačka, skladatelka a herečka Demi Lovato má sice zmatky ve své sexuální orientaci, takže se raději vydává za nebinární osobu, ale peníze umí vydělávat. Hrát začala už v deseti letech, takže si jich během let až do současnosti našetřila na 40 milionů dolarů.

Ariana Grande

Vlivnou osobou v oblasti populární hudby a miláček mladého publika je Ariana Grande. Je považována i za ikonu popkultury a časopis Rolling Stone ji v roce 2023 zařadil mezi 200 největších zpěváků všech dob. Patří mezi nejprodávanější hudební umělkyně a úspěšná je i na sociálních sítích. Můžete si také koupit některý z jejích parfémů. Díky všem těmto činnostem si Ariana Grande byla schopná vydělat 240 milionů dolarů.

Madonna

Ve svých pětašedesáti letech už sice není Madonna jako za mlada, přestože se o to zuby nehty s pomocí plastických operací snaží. Ale majetek má hezký, 840 milionů amerických dolarů. Stále patří mezi prominentní osobnosti 20. a 21. století. Zároveň je nejprodávanější zpěvačkou všech dob.

Zdroj: Za.investing.com

Oblíbené