Spojte se s námi


Lifestyle

Příběhy ze života: Nejtrapnější zážitek! Snažila jsem se poslat příteli lechtivé fotografie, ale omylem skončily v pracovním chatu, tvrdí mladá vlogerka

Kdyby se vás někdo zeptal, co nejtrapnějšího se vám v životě stalo, znali byste odpověď? Mladá vlogerka Jasmine v tom má jasno. Jednoznačně jde o moment, kdy se snažila zaslat lechtivé fotografie v bikinách svému příteli, ale nedopatřením se odeslali do skupinového pracovního chatu.

Publikováno

dne

Kdyby se vás někdo zeptal, co nejtrapnějšího se vám v životě stalo, znali byste odpověď? Mladá vlogerka Jasmine v tom má jasno. Jednoznačně jde o moment, kdy se snažila zaslat lechtivé fotografie v bikinách svému příteli, ale nedopatřením se odeslaly do skupinového pracovního chatu.

Jasmine a Renee jsou australská dvojčata, která na sociálních sítích zveřejňují videa týkající se hlavně lifestylových témat. Jedná se o vlogy ohledně jídla, nakupování, oblečení a všeho, co jim přijde zajímavé. V jednom ze svých videí se Jasmine zeptala sestry na její nejtrapnější okamžik.

Renee si na žádný nedokázala vzpomenout, ale Jasmine měla hned jasno. Pravděpodobně ještě cítí nějaký ten stud, když si dokázala tak rychle vzpomenout. Není se ani čemu divit. O co tedy přesně šlo?

Fotografie zamířily do pracovního chatu

Jak uvedl The Sun, Jasmine se pokoušela poslat fotografie svému partnerovi, na kterých byla v bikinách a ve velmi “kreativních“ pózách. Chtěla mu tím zpříjemnit den. Během vybírání fotek se ale bohužel trochu pohádali a co čert nechtěl, omylem se přeposlaly do jiného vlákna chatu.

Samozřejmě když už se něco kazí, musí se to pokazit pořádně. Neodeslala své lechtivé fotografie například kamarádce nebo někomu podobnému, ale spadly rovnou do skupinového pracovního chatu.

Kolegové na to naštěstí reagovali velmi taktně a snažili se chat spamovat zprávami, aby se fotky posunuly dál a co nejdříve “ zmizely“ z chatu. Ani později v práci se k tomu prý nikdo moc nevracel, což se Jasmine určitě ulevilo. Ale i tak to vnímá jako svůj nejtrapnější zážitek v životě.

Vlogerské duo dvojčat

Sestry vystupují na svém youtubovém profilu jako Hogan Twins od února 2021. Odběratelů zde v současné době mají 54,7 tisíc a vzhledem k jejich příjemnému a přirozenému půvabu a vtipu by se očekávalo, že se počet bude navyšovat. Nejedná se o jedinou sociální síť, kde se pravidelně prezentují.

I když má ale například jejich účet na TikToku ohromujících 403 tisíc sledovatelů, začíná se ozývat i velké množství kritiky.

„Kdysi jsem je miloval! Bavil mě Jasminin obsah ze zdravotnického prostředí. Jelikož ale obě opustily svou práci, mám pocit, že dosáhly smutné úrovně. Neustále si jen na něco stěžují. I když celé dny jen sledují filmy a natáčejí videa. Už je nemůžu vystát, což je smutné, protože jsem je předtím fakt měl rád,“ tvrdí bývalý fanoušek na stránce Reddit.

Bohužel s ním plno přispěvatelů souhlasí a považují to za jejich postupný konec. Prý se už zasekly a jak se začaly plně věnovat pouze světu sociálních sítí, přestávají mít co zajímavého nabídnout.

Zdroj: Youtube, TikTok, The Sun, Instagram

Oblíbené